19 Nisan 2012

Bebeğim, biricik oğlum melek oldu. 16.04.2012


Ancak bugün biraz daha iyi hissedip kendime gelebildim. Bu Pazartesi hiç beklemediğimiz bir anda, aniden Ares'im beni terkedip gitti, hem de feci bir şekilde, acı çelerek. O artık melek oldu. Evimize çok yakın bir yere gömdük. Her sabah o beni uyandırmaya gelirdi, yanıma yatardı. Artık ben her sabah ve her akşam iş dönüşü onun yanına gidiyorum. Toprağını suluyorum, mezar taşını okşuyorum, onunla konuşuyorum, onu çok özlediğimi söylüyorum. Sonra bebeğimi, güzeller güzelimi o kirli ve soğuk toprağın altında yalnız bırakıp, onu öpemeden, bebek kokusunu içime çekemeden, ona sımsıkı sarılamadan tek başıma eve dönüyorum. 

Bebeğim, Aresi'im, annesinin aslan parçası gittiğin yerde rahat, huzur içinde, mutlu uyu birtanem, orada koş, oyunlar oyna, keyfine bak, çok mutlu ol. Ben seni sonsuza kadar, her zaman seveceğim, seni asla ama asla unutmayacağım. Bir gün tekrar birlikte olacağız.











7 yorum:

cerenim.com dedi ki...

hakikaten cok guzelmis

cicibebe dedi ki...

başın sağolsun canım :( çok üzüldüm gerçekten melek oğluşun için :(

fashionist dedi ki...

@cerenim.com evet güzeller güzeliydi bnm oğluşum

@cicibebe çok teşekkür ederim cicibebe :(

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

:( :( :(( neden nedennnnn ? neden öldü canım sebep ne? çook üzüldüm ya...

fashionist dedi ki...

@myprincess evde otururken birden kustu ve arka bacaklarının tutmadığını farkettim. can havliyle veterinere zor yetiştik. kedi şoka girmiş travma geçiriyodu. o güzelim kocaman gözleri sabitlendi, pespembe teni, ağzının içi, her yeri koyu mor bir renge döndü. birden kan kusmaya başladı iç kanama geçirdiğini anladık. kedi çok acı çekiyordu sürekli çırpınıp bağırıyodu. veteriner bir canlıya bu kadar acı çektiremeyiz uyutmamız lazım dedi. ama bizim uyutmamıza gerek kalmadan melek oldu bebeğim. nedenini ise bilmiyoruz kedilere olurmuş böyle şeyler yani nedeni herşey olabilirmiş. evimizde bir de köpek var o vurmuş olabilir, bağırsak düğümlenmesi olabilir. otopsi yaptırıp bebeğimi kesmelerini istemedim, hemen gömdük zaten.
sen de bebeklerine çok iyi davran, yarın ne olacağı belli değil onlara bütün sevgini ver gittiklerinde evlat acısı gibi koyuyor. bir kedimiz daha var şimdi ona prenses gibi davranıyorum adı da prenses zaten :)

Adsız dedi ki...

ismi neydi bu arada başınız sağ olsun

Adsız dedi ki...

ADI NEYDİ BAŞINIZ SAĞ OLSUN