8 Mart 2010

Oscar'dan seçmeler...






Jennifer Lopez çok açık eflatun renginde ve kalıbı andıran bir elbise seçmişti. Straplez olan elbisenin üst kısmında elbiseye şıklık katan bir detay ve sol bacağının üzerinden yere kadar uzanan abartılı, kabarık ve yine kalıp gibi duran detay göze çarpıyordu. Saçlarını da topuz yapan Lopez abartısız takı ve ayakkabı seçenekleriyle sadeliğine sadelik katarak şıklığı seçmişti.

Diane Kruger'in boynunda boynunda birleşen elbisesi üç kısımdan oluşuyordu. Ten renginden oluşan elbisenin alt ve üst kısımları pilili tarzda orta kısmı ise büzülmüş gibi duran kumaşdan oluşmaktaydı. Kısımları birbirinden ayıran ve boynunu saran yerler, siyah güllerin oluşturduğu şeritlerden ibretti. Bu birbirinden oldukça zıt iki renk elbiseye fransız havası katıyordu. Elbisesini küçük siyah bir el çantasıyla tamamlayan Kruger isabetli bir seçim yapmıştı.

Demi Moore'da straplez tercih edenlerdendi. Neredeyse teniyle aynı renk olan elbisenin üst kısmı kat kar faeklı tondaki kumaşlardan oluşuyordu. Klçadan itibaren başlayan aşt kısmı ise iri fırfırlardan oluşmaktaydı. Bu iri ve dökümlü duran fırfırlar sol bacağın üstünde virleştirilmiş gibi duruyor ve sol bacağı açıkta bırakıyordu.

Charlize Theron gerek rengiyle gerek kesiömiyle sade güzelliği yakaladığı bir elbise seçmişti. Morun iki farklı tonunun kullanuıldığı elbiseye yalnızca iki göğsün üstünde ki güller haraket katıyordu. Tabii bir de arkadaki ufak kuyruk.

Cameron Diaz geceye straplez, etek uçlarına doğru genişleyen bir elbiseyle katıldı. Dore renkdeki elbisenin üstünde irili ufaklı pullar mevcut. Bu pulla aşağıdan yukarıya doğru çoğalmakta. Hatta etek uçlarında sadece küçük pullardan bulunuyor.

Hiç yorum yok: