8 Mart 2010

Oscar'dan seçmeler...




Zoe Saldanagecede kıyafetiyle dikkat çekenler arasındaydı. Straplez olan elbisenin üst kısmı krem rengi ve minik taşlardan oluşuyordu. Mimari tarzda ki bel kısmından aşağıya doğru indikçe, elbise koyu mora doğru koyulaşıyordu. Diz hizasından itibaren minik fırfırlardan oluşmuş iri bir ddetay göze çarpıyordu. Elbise bu haliyle gözü yormuyor da değildi! Neyse ki Saldana kıyafetini takıyla tamamlamamış ve elbiseyi öne çıkarmak istercesine saçlarını arkadan toplamıştı. Ayakkabılarını da süssüz olarak tek renk mordan seçmişti.

Güzel yüzlü Vera Farmigafuşyaya yakın bordo elbisesiyle adeta göz kamaştırıyordu. Straplez elbisesin üstünde göğüsten başlayan aşağıya doğru artarak inen iri ve pilili fırfırlar bulunuyordu. Bu fırfırların sabit ve kalıp gibi duruyor olması elbisenin zerafetini oluşturuyordu. Takıya gerek duyurmayan elbiseyi Farmiga inci küpelerle daha da güzelleştirmişti.

Sigourney Weaver Antik Roma tarzını yansıtan bir elbise seçmişti. Çekici kırmızı renginde olan elbiseyi beline bir kaç kez dolayarak bağladığı siyah kurdeleyle tamamlamıştı. Siyah ayakkabılarıda kurdeleyle uyum içindeydi. Sağ omzunu açıkta bırakan elbisenin sol omzunu üstünde, elbisenin ön ve arka kısmını birleştirircesine duran ve renkli taşlardan oluşmuş apoletimsi bir ayrıntı göze çarpıyordu.

Hiç yorum yok: